• LaleLand

3 outdoor παιχνίδια που έχω καταβολευτεί

Updated: May 20, 2019

Η Άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή για βόλτες σε πάρκα και παιδική χαρά. Λουλούδια ανθισμένα, υπέροχες μυρωδιές και χρώματα κάνουν τις συνθήκες ιδανικές.

Μην φύγετε ποτέ από το σπίτι, χωρίς να έχετε μαζί σας νερό, υγρά μαντηλάκια για να καθαρίσετε τις «χοντρές» βρομιές, ένα πρόχειρο σνακ και φυσικά ένα καπέλο για τον ήλιο. Αν έχετε χώρο, μπορείτε να πάρετε μαζί σας και ένα καθαρό μπλουζάκι, για να μην είναι με τα ιδρωμένα ρούχα το παιδί κατά την επιστροφή σας.

Εκτός από την απαραίτητη προετοιμασία, παρακάτω σας προτείνω παιχνίδια και εξοπλισμό που εμείς τα έχουμε χαρεί πολύ οπότε πιστεύω ότι θα τα βρείτε κι εσείς ενδιαφέροντα αλλά ξεκινάω αμέσως γιατί είναι πολλά και δεν θέλω να σας κουράσω!


Το αγαπημένο του Βασίλη!


Ποδήλατο Ισορροπίας Balance Bike Zycom ZBike μπλε/λευκό

Το Ποδήλατο Ισορροπίας Balance Bike Zycom ZBikeπου στον εντυπωσιακό σχεδιασμό του ενσωματώνονται πολλά ιδιαίτερα στοιχεία που μοναδικό σκοπό έχουν να βοηθήσουν το παιδί σας να μάθει με ασφάλεια να κάνει ποδήλατο ενώ παράλληλα διασκεδάζει. Αναπτύσσει την αίσθηση ισορροπίας, τις δεξιότητες συντονισμού και τις λεπτές κινητικές ικανότητες του παιδιού σας ενώ παράλληλα θα αυξήσει την κινητικότητα και την ευκινησία του.Το αγαπημένο της Κατερίνας!


Globber Scooter Primo Fantasy-Stars Violet

Το πατίνιPrimo Fantasy Stars Violet της Globber είναι ένα ιδανικό σκούτερ για παιδιά προσχολικής ηλικίας, από 2 έως 6 ετών. Διαθέτει το σύστημα SecureDirectionButtonLock που αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της εταιρείας Globber. Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται με ένα κουμπί στο μπροστινό μέρος του σκούτερ. Μόλις πατηθεί το κουμπί, κλειδώνει το τιμόνι ώστε το πατίνι να μπορεί να κινηθεί μόνο ευθεία. Όταν είναι απενεργοποιημένο το πατίνι λειτουργεί όπως και όλα τα υπόλοιπα πατίνια.

Έτσι το πατίνι είναι πιο σταθερό, γεγονός που επιτρέπει στο παιδί να μάθει να ελέγχει το βάρος του σώματός του και να ισορροπεί πάνω στο σκούτερ. Οι τροχοί διαθέτουν ρουλεμάν τύπου ABEC-5 και ενσωματωμένα LED που αναβοσβήνουν!


Το δικό μου αγαπημένο! 😉

Κρατά τα παιδιά δημιουργικά απασχολημένα για ώρες!


Mad Mattr - Quantum Tool Box

Mad Mattr - Quantum Tool Box

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Mad Mattr είναι ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό, σαν άμμος, το οποίο μπορείτε να πλάσετε ώστε να σχηματίσετε όποιο σχήμα θέλετε.

H διαφορά του Mad Mattr σε σχέση με όλα τα αντίστοιχα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ότι το υλικό διατηρεί την αρχική του υφή και κατάσταση, ακόμα και αν το αφήσετε εκτός από τον χώρο που το αποθηκεύετε, καθώς δεν ξεραίνεται. Η μοναδική, μη τοξική φόρμουλα του Mad Mattr δεν περιέχει σιτάλευρο ή καζεΐνη κάνοντας το υλικό απολύτως ασφαλές ακόμα και αν κατά λάθος κάποιο παιδί το καταπιεί. Προσφέρει χαλάρωση, διασκεδάζει τους πάντες, μικρούς και μεγάλους ενώ παράλληλα βοηθά την γνωστική και αισθητηριακή ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού.

Το συγκεκριμένο σετ αποτελείται από 283 γραμμάρια υλικού Mad Mattr, σε δύο διαφορετικά χρώματα και 20 διαφορετικά εργαλεία και καλούπια που επιτρέπουν στα παιδιά να κατασκευάσουν τουβλάκια που μοιάζουν με αυτά της Lego και τα παιδιά μπορούν να τα στοιβάξουν ώστε να κατασκευάσουν απίθανες δημιουργίες!

22 views0 comments

© 2023 by Lovely Little Things. Proudly created with Wix.com

JOIN MY MAILING LIST

  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook Social Icon